Σημαιοφόρος 80 χρονών στην παρέλαση – Μαθητής της Γ΄Γυμνασίου

 Σημαιοφόρος 80 χρονών στην παρέλαση – Μαθητής της Γ΄Γυμνασίου

Κρατά με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία με την οποία παρελαύνει σήμερα, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Ο Βασίλης Παναγιωταρόπουλος είναι μαθητής της Γ’ Γυμνασίου στο 2ο Εσπερινό Γυμνάσιο Αθηνών και όπως όλοι οι συμμαθητές του, έτσι και εκείνος επελέγη για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Σύνταγμα.

Με τη διαφορά, πως ο μαθητής είναι 80 ετών- κρατά το πανελλήνιο ρεκόρ ως ο μεγαλύτος σε ηλικία σημαιοφόρος.

«Οι ανάγκες της οικογένειας τότε δεν μου επέτρεψε να πάω σχολείο και αποφάσισα μετά τη σύνταξη να το κάνω. Η επιστροφή στα θρανία είναι πολύ ωραία. Δυσκολεύομαι λίγο στα αρχαία», είπε σε δηλώσεις του στη σημερινή (28.10.2024) πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η κα. Πατεράκη διευθύντρια του σχολείου αναφέρει:«Είναι άριστος μαθητής επιμελέστατος και συνεπέστατος και παράδειγμα για όλους. Κυρίως για τη νεολαία, ότι στη ζωή βάζουμε στόχους δεν τα παρατάμε ποτέ και πάντα καταβάλλουμε προσπάθεια για να πετύχουμε ό,τι μπορούμε».

Η οικογένειά του όχι μόνο συμπαραστέκεται αλλά τα εγγόνια θα χειροκροτήσουν τον παππού και όχι ο παππούς τα εγγόνια σήμερα και νιώθουν καμάρι. «Όλοι όσοι βλέπετε είναι σκληρά εργαζόμενοι και το βραδύ 7 με 10 που είναι το ωράριο τους, μας έρχονται με την τσάντα τους, είναι επιμελής και άριστοι».

Σχετικά Άρθρα