Βρούτσης: Αντίδοτο στην παραβατικότητα ανηλίκων αθλητισμός- Εξήγγειλε την έναρξη προγράμματος

 Βρούτσης: Αντίδοτο στην παραβατικότητα ανηλίκων αθλητισμός- Εξήγγειλε την έναρξη προγράμματος

World championship 2023 long jump gold metalist Miltos Tentoglou and bronze metalist at racewalking Antigoni Ntrismpioti arrive at Athens International Airport, on Aug. 26, 2023 / Επιστροφή του χρυσού παγκόσμιου πρωταθλητή στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου και της χάλκινης παγκόσμιας πρωταθλήτριας στο βάδην Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, στις 26 Αυγούστου, 2023

Μια καινοτόμα δράση, των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων, παρουσίασε στον Αθήνα 9.,84 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

«Το αντίδοτο στην αντιμετώπιση της παραβατικότητας των ανηλίκων είναι ο Αθλητισμός» είπε χαρακτηριστικά και προανήγγειλε: «το νέο πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο».

«Με τον υπουργό Δικαιοσύνης ετοιμάζουμε ένα πρωτόγνωρο πρόγραμμα για την Ελλάδα. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα όχι κατασταλτικά, αλλά με τον αθλητισμό. Αθλητικά σωματεία της χώρας θα υποδέχονται παιδιά με παραβατική συμπεριφορά προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξαντλητικά αθλητικά προγράμματα, γιατί ο αθλητισμός είναι το αντίδοτο στη βία» τόνισε

 και πρόσθεσε: 

«Εκτιμώ ότι αυτό το πρόγραμμα θα αφήσει “καρπούς” και εποχή, διότι  ο αθλητισμός εμπνέει και ενώνει, προωθώντας τη συνεργασία, την πειθαρχία, τον σεβασμό, την αξιοκρατία».

Σχετικά Άρθρα