Διαμαντοπούλου: “Η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει”

 Διαμαντοπούλου: “Η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει”

Με μια παροιμία απάντησε η Άννα Διαμαντοπούλου στις αιχμές που άφησε ο Χάρης Δούκας, το μεσημέρι, λίγο πριν από την πρώτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου που συστάθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του. Χθες, ο δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε ενστάσεις σχετικά με τις επιλογές προσώπων που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο «νέο ΠΑΣΟΚ». «Ο στρατηγικός και πολιτικός σχεδιασμός δεν μπορεί να είναι μονοπρόσωπο όργανο και να κατευθύνεται προς μια μόνο πολιτική κατεύθυνση», δήλωσε, αναφερόμενος κυρίως στην Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία έχει αναλάβει τον ρόλο της επικεφαλής του Πολιτικού Σχεδιασμού.

Η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου προσερχόμενη στη συνεδρίαση έστειλε μήνυμα προς τον Χάρη Δούκα.

«Η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει», είπε με νόημα.

«Η πρώτη συνεδρίαση του συνθετικού οργάνου του ΠΑΣΟΚ γίνεται σε μία πολύ συγκεκριμένη και αισιόδοξη χρονική στιγμή. Επί πολλά χρόνια η ΝΔ είχε διπλάσια και περισσότερο ποσοστά από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που η διαφορά αυτή, έστω και οριακά είναι μονοψήφια. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε, να διαφυλάξουμε και να ξεκινήσουμε μία νέα πορεία προς αυτό που ζητάει η κοινωνία. Δηλαδή, ένα ΠΑΣΟΚ ιδεολογικά εξοπλισμένο, Σοσιαλδημοκρατικό έτοιμο για μεγάλους αγώνες προς όφελος του λαού. Και θα σας πω και μία παροιμία: «η ομόνοια σπίτια χτίζει και η διχόνοια τα γκρεμίζει»».

Σχετικά Άρθρα