Δολοφονία Καμένα Βούρλα:Συνελήφθη η γειτόνισσα της 84χρονης- Τα στοιχεία που την πρόδωσαν

 Δολοφονία Καμένα Βούρλα:Συνελήφθη η γειτόνισσα της 84χρονης- Τα στοιχεία που την πρόδωσαν

Η προσαγωγή της αλλοδαπής που φέρεται να δολοφόνησε την 84χρονη γυναίκα στα Καμένα Βούρλα στις 12 Οκτωβρίου μετατράπηκε σε σύλληψη. Η συγκεκριμένη αλλοδαπή, η οποία έχει πλέον συλληφθεί για την αποτρόπαια αυτή πράξη, διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την 84χρονη. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, έχοντας δεχθεί μια μαχαιριά στην πλάτη.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τρίτης στην γυναίκα, η οποία ήταν γνωστή με το θύμα και τη βοηθούσε αρκετές φορές στις δουλειές του σπιτιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία μένει μαζί με τον σύζυγο και το παιδί της στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου παραθέριζε η αδικοχαμένη γυναίκα.

Μαζί της είχε προσαχθεί και ο σύζυγός της ο οποίος προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει κάποια εμπλοκή στην υπόθεση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχουν βρεθεί και τα χρήματα για τα οποία φαίνεται να έγινε το έγκλημα.

Η γυναίκα είχε μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τα τελευταία πρόσωπα που μπήκε στο σπίτι της 84χρονης πριν αυτή εντοπιστεί από συγγενικό της πρόσωπο και τους αστυνομικούς νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της.

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την οικιακή βοηθό να μπαίνει στο σπίτι την ημέρα της δολοφονίας.

Η 84χρονη βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου στα Καμένα Βούρλα και κοντά της, υπήρχαν ίχνη από πατημασιές στο πάτωμα. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μιλώντας για τις εξελίξεις τις υπόθεσης στο Live News, ανέφερε πως το εντύπωμα του παπουτσιού της 50χρονης, οδήγησε στη σύλληψη της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε, ήταν το καταλυτικό στοιχείο που απέδειξε την εμπλοκή της στη δολοφονία, κάτι που προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας αποτύπωμα παπουτσιού με αίμα και βάσει αυτού κατόρθωσαν να εντοπίσουν από το περίγραμμα το παπουτσιού το μέγεθος και τον τύπο του υποδήματος.

Εξετάζοντας το υλικό από κάμερες τις περιοχής, είδαν την 50χρονη να φορά τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει και φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι, το οποίο ωστόσο εξαφάνισε όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη, ή πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και την κάλεσε στο σπίτι της για να μιλήσουν.

Σχετικά Άρθρα