Γκλέτσος: “Εάν ο Κασσελάκης ιδρύσει κόμμα, θα πάρει 0,4%”

 Γκλέτσος: “Εάν ο Κασσελάκης ιδρύσει κόμμα, θα πάρει 0,4%”

Νέα σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Στ. Κασσελάκης, καταστρέφει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον εαυτό του, τόνισε. Γνωστοποίησε ότι γκάλοπ δίνουν 0,4% σε νέο κόμμα υπό τον Στ. Κασσελάκη. Ξεκαθάρισε ότι στο επικείμενο συνέδριο θα γίνει ό,τι ακριβώς προβλέπεται από το καταστατικό. Επισήμανε ότι είναι ιστορική ανάγκη να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, περιστέρι της ειρήνης.
«Ερήμην του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ότι ήταν δυνατόν σε αυτή την 11μηνη πορεία του, για να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει τον κόμμα αλλά δυστυχώς και τον εαυτό του. Δεν κατέχει από πολιτική, μπορούσε ωστόσο να ακούει, δεν γνωρίζει από αριστερά, θα μπορούσε όμως να διδαχθεί».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του Κασσελάκη και στο επικείμενο συνέδριο τόνισε: «η κεντρική επιτροπή και όλα τα όργανα είναι εκεί για να προστατεύουν το κόμμα και το καταστατικό. Ό,τι προβλέπεται από το καταστατικό, αυτό θα γίνει».

Ίδρυση νέου κόμματος από τον Στ. Κασσελάκη

«Αν ιδρύσει κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση, ο Κασσελάκης θα πάρει 0,4%. Και θα πάρει αυτό το ποσοστό τώρα, που γίνεται μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του, διότι μετά που θα ξεφουσκώσει, θα πάει ακόμα χαμηλότερα».

Για Αλέξη Τσίπρα

«Είναι ιστορική ανάγκη να ανακάμψει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας θα αποτελέσει το περιστέρι της ειρήνης και θα κουρνιάσουμε όλοι κάτω από τις φτερούγες του».
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Σχετικά Άρθρα