Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία

 Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία

Με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Έδεσσα δείπνησε, την Παρασκευή (18/10) το βράδυ, ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν στο κόμμα και όχι μόνο. Ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε για μια ακόμη φορά πως στόχος του είναι να φέρει τα μέλη του κόμματος σε κεντρική θέση στην πολιτική διαδικασία, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει ένα κόμμα που θα δώσει δύναμη και φωνή στην κοινωνία.

Στη συνέχεια, απάντησε σε ερωτήσεις και μίλησε για τον σημαντικό ρόλο των εκπαιδευτικών. Τόνισε ότι οι εκπαιδευτικοί είναι θεμελιώδεις πυλώνες της κοινωνίας, μεταφέροντας γνώσεις και αξίες στους νέους. Υπογράμμισε τη σημασία της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού συστήματος, με έμφαση στην καινοτομία, την επαγγελματική εκπαίδευση και τη συνεχή επιμόρφωση των δασκάλων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέληξε λέγοντας ότι η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών αποτελεί απλή αλλά καθοριστική προϋπόθεση για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ενωμένης κοινωνίας. Αυτή την ώρα βρίσκεται στο campus του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και συναντάται με τον πρύτανη, κ. Θόδωρο Θεοδουλίδη.

Σχετικά Άρθρα