Απάντηση Ζαχαριάδη για παραπομπή σε Επιτροπή Δεοντολογίας- “Αντιπερισπασμός για να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να διχάσουν”

 Απάντηση Ζαχαριάδη για παραπομπή σε Επιτροπή Δεοντολογίας- “Αντιπερισπασμός για να ρίξουν λάδι στη φωτιά και να διχάσουν”

Το πρωί του Σαββάτου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε στην παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, από μέλη που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Δεν έχω λάβει καμία επίσημη ειδοποίηση. Το έμαθα από τα δημοσιεύματα».

Το θεωρώ λογικό κι αναμενόμενο, εδώ και μήνες γίνεται μία μεγάλη μάχη για την πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες εκφάνσεις».

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη που έλεγε για μαύρα ταμεία, κουκούλες και σακούλες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται για μείζον ζήτημα μπροστά σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν στο κόμμα της Κουμουνδούρου, αλλά για μία «πολιτική αντιπερισπασμού με στόχο να ρίξει λάδι στη φωτιά και να διχάσει».

Αναφορικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι ο καθένας έχει την ευθύνη του στην πολιτική. «Δεν νομίζω ότι θα φύγουν 17 από τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα», ανέφερε.

Παράλληλα ερωτώμενος σχετικά με τις πληροφορίες που θέλουν το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνεται σε γνωστό μπουζιξίδικο στο Γκάζι, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε: «Κατ’ αρχήν εγώ θυμάμαι να λέει στη Ζαχαρέα ότι δεν θα γίνει. Τώρα δεν του αρέσει ο χώρος. Θα είναι σε έναν χώρο που γίνονται διαφόρων χώρων εκδηλώσεις, που χωρά 4.000 ανθρώπους. Δεν είναι σωστό να προκαλούνται συνέχεια εντάσεις».

Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι τελικά υποψήφιος πρόεδρος, ο Κώστας Ζαχαριάδης επισήμανε: «Δεν ξέρω ποια είναι η βούληση Κασσελάκη. Ο ρόλος που έχει αυτή τη στιγμή είναι ο ρόλος του πρώην προέδρου. Όταν κάποιος έχει στείλει εξώδικα, συκοφαντεί την Κεντρική Επιτροπή, φέρνει τέτοια ένταση, κάθε κομματικός οργανισμός προσπαθεί να αμυνθεί στην προσπάθεια διάλυσής του».

Σχετικά Άρθρα