Πάτρα: Αποσωληνώθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – Συγκινημένη η μητέρα

 Πάτρα: Αποσωληνώθηκε η 12χρονη που παρασύρθηκε από ΙΧ – Συγκινημένη η μητέρα

Τα νέα για την υγεία της 12χρονης μαθήτριας που παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο στην εθνική οδό Αγρινίου – Θέρμου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, είναι αισιόδοξα. Παρά το γεγονός ότι το ατύχημα είχε σοβαρές συνέπειες για την κοπέλα, οι τελευταίες ιατρικές εκτιμήσεις δείχνουν βελτίωση στην κατάσταση της υγείας της.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το kainourgiopress, η 12χρονη Ειρήνη αποσωληνώθηκε, ξύπνησε και ανέκτησε τις αισθήσεις της. Το τοπικό μέσο που ήρθε σε επικοινωνία με τη μητέρα της αναφέρει ότι οι πρώτες αντιδράσεις της μικρής κρίνονται θετικές, ωστόσο χρειάζεται πολύς χρόνος ακόμη για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η 12χρονη είχε μεταφερθεί με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά τραύματα αρχικά στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου διασωληνώθηκε και στην συνέχεια στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Η μητέρα της με βαθιά συγκίνηση ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τη συμπαράσταση που λαμβάνει όλο αυτό το διάστημα, ενώ εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τον διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, κ. Ανδρέα Ηλιάδη που από την πρώτη στιγμή είναι στο πλευρό της μικρής και της οικογένειας.

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, μιλώντας στο ertnews.gr, επεσήμανε ότι «μια όμορφη μέρα στα μαύρα που ακούμε… Σήμερα μια μέρα χαράς μέσα στη μονάδα μας. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας… Είναι ακόμα νωρίς. Παρ’ όλα αυτά σήμερα κέρδισε τη ζωή της. Μπράβο στους συμμαθητές της που έκαναν τις δράσεις. Υπάρχει τελικά ελπίδα».

Σχετικά Άρθρα