Ένταση στο υπ.Υγείας με τους γιατρούς -Γεωργιάδης: Δεν έχει πετύχει η απεργία σας

 Ένταση στο υπ.Υγείας με τους γιατρούς -Γεωργιάδης: Δεν έχει πετύχει η απεργία σας

Έντονος διάλογος υπήρξε έξω από το υπουργείο Υγείας, μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και γιατρών – νοσηλευτών του ΕΣΥ το πρωί της Πέμπτης. Ο υπουργός Υγείας κοντοστάθηκε εισερχόμενος στο υπουργείο για να συνομιλήσει με τους διαδηλωτές αλλά μια κουβέντα του ήταν αρκετή για να τους εξαγριώσει.

«Δεν έχει πετύχει η απεργία σας. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλα τα νοσοκομεία σήμερα λειτουργούν την ώρα που είναι σε εξέλιξη η Πανελλαδική απεργία γιατρών και νοσηλευτών στα Δημόσια νοσοκομεία».

Στην συνέχεια κράτησε έντονος διάλογος μεταξύ του κ. Γεωργιάδημε τους διαμαρτυρόμενους γιατρούς. Μάλιστα μια γυναίκα φαίνεται να του λέει «κ. Γεωργιάδη δεν εκπροσωπείτε εσείς τους χιλιάδες γιατρούς», με τον υπουργό να απαντάει με ειρωνεία «που είδατε τους χιλιάδες γιατρούς».

Ένας από τους γιατρούς είπε στον κ. Γεωργιάδη: «Δεν μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στην τσέπη των ασθενών. Θέλουμε τα χρήματα τα οποία δικαιούμαστε σαν επιστήμονες, να μπορεί να μας τα δίνει το κράτος», με τον υπουργό να του απαντά: «Πόσα θέλετε;».

Ο διάλογος έγινε πιο έντονος με κάποιον άλλον να φωνάζει «με όσα λέει το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Σχετικά Άρθρα