Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για την απόπειρα εμπρησμού στο εστιατόριο “Ακτή” στη Βουλιαγμένη

 Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές για την απόπειρα εμπρησμού στο εστιατόριο “Ακτή” στη Βουλιαγμένη

“Περίεργο συμβάν με αδιευκρίνιστη αιτία” χαρακτηρίζουν οι αναλυτές της Ασφάλειας την απόπειρα εμπρησμού του παραλιακού εστιατορίου «Ακτή» στη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με το newsit.gr.

Από τη μία το σκηνικό δείχνει ερασιτεχνικό, τρία μπουκαλάκια με εύφλεκτο υγρό και λίγα προσανάμματα, από την άλλη όμως αν δεν ενεργούσε άμεσα η πυροσβεστική, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και οι ζημιές μεγάλες από την απόπειρα εμπρησμού στο γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης.

Το ερώτημα που προσπαθούν να απαντήσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ είναι, ποιοί έβαλαν τη φωτιά και ποιά τα κίνητρά τους. Ήθελαν κάποιοι να στείλουν ένα μήνυμα στους ιδιοκτήτες και επέλεξαν αυτό τον τρόπο ή ήθελαν να τους καταστρέψουν για τους δικούς τους λόγους;

Για να λύσουν το μυστήριο οι αναλυτές έχουν πάρει τα βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας του καταστήματος και παράλληλα θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους στο κατάστημα. Ψάχνουν να εντοπίσουν κάποιο πιθανό επεισόδιο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ή να μάθουν αν κάποιοι απείλησαν τους ιδιοκτήτες τους εστιατορίου.

Προς το παρόν τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Βάρης γεγονός που ερμηνεύεται ως υπόθεση που δεν αφορά συμμορίες εκβιασμών και «νονών» της νύχτας.

Σχετικά Άρθρα