Χάρις για Τραμπ: Φαίνεται χαμένος και ζαλισμένος, ελπίζω να είναι καλά (vid)

 Χάρις για Τραμπ: Φαίνεται χαμένος και ζαλισμένος, ελπίζω να είναι καλά (vid)

Η Κάμαλα Χάρις, με αφορμή τη συμπεριφορά του Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρόσφατη δημόσια ομιλία του, αμφισβήτησε ανοιχτά την πνευματική του οξύτητα ενόψει των προεδρικών εκλογών. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης το βράδυ της 14ης Οκτωβρίου, διέκοψε την ομιλία του, αλλά στη συνέχεια παρέμεινε για αρκετή ώρα επί σκηνής, ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και έδωσε αφορμή στην Χάρις να εκφράσει αμφιβολίες για την πνευματική ετοιμότητα του Τραμπ.

«Ο Τραμπ φαίνεται χαμένος, ζαλισμένος και σαν παγωμένος στη σκηνή», σχολίασε η Κάμαλα Χάρις διά του επιτελείου της, προσθέτοντας πως «ελπίζω να είναι καλά».

Τι απαντά ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο 78χρονος Τραμπ απάντησε στα τελευταία σχόλια με μια ανάρτησή του, όπου δήλωνε ότι σε δύο ξεχωριστές γνωστικές εξετάσεις τα αποτελέσματά του ήταν «εξαιρετικά».

«Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον Κλίντον, τον Μπους, τον Ομπάμα, τον Μπάιντεν και, κυρίως, την Κάμαλα», διαβεβαίωσε.

Η παράξενη σκηνή εκτυλίχθηκε στο Όουκς της Πενσιλβάνια, όπου ο Τραμπ είχε καλέσει τους υποστηρικτές του σε μια συζήτηση ερωταπαντήσεων. Καθώς όμως ο κλιματισμός της αίθουσας ήταν ελλιπής, η εκδήλωση διακόπηκε όταν δύο από τους παριστάμενους λιποθύμησαν.

«Θέλει κανείς άλλος να λιποθυμήσει; Σηκώστε το χέρι σας, παρακαλώ», ειρωνεύτηκε ο Τραμπ. Στη συνέχεια, μισή ώρα μετά την έναρξη της εκδήλωσης, πρότεινε: «Μήπως να κάνουμε ένα μουσικό φεστιβάλ (…) Σταματάμε τις ερωτήσεις, ας ακούσουμε μουσική».

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος ζήτησε να ακουστούν τα αγαπημένα του τραγούδια, με πρώτο το «Άβε Μαρία» με τη φωνή του Λουτσιάνο Παβαρότι.

Το κοινό άκουσε έτσι το “Con Te Partiro” με τον Αντρέα Μποτσέλι και τη Σάρα Μπράιτμαν, το “Hallelujah” με τη φωνή του Ρούφους Γουεϊνράιτ, το “Nothing Compares 2 U” της Σινέντ Ο’ Κόνορ, το “An American Trilogy” του Έλβις ΠρίσλεΪ, το “Rich Men North of Richmond” του Όλιβιερ Άντονι, το “November Rain” των Guns N’ Roses και, φυσικά, το ντίσκο τραγούδι που συνοδεύει σχεδόν πάντα τις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Τραμπ, το “YMCA” των Village People.

Σχετικά Άρθρα