Νίκος Παππάς/ Η πλευρά Κασσελάκη τον αποκαλεί τώρα … “13-0”, ο Σαμαράς είχε θερμή χειραψία μαζί του (εικόνες)

 Νίκος Παππάς/ Η πλευρά Κασσελάκη τον αποκαλεί τώρα … “13-0”, ο Σαμαράς είχε θερμή χειραψία μαζί του (εικόνες)

Όσο καιρό ο Νίκος Παππάς στήριζε τις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη, από τότε που αποτέλεσε το εφαλτήριο για τη νίκη του στον δεύτερο γύρο της εσωκομματικής εκλογής, ένα χρόνο πριν, μέχρι πρότινος, η πλευρά του έκπτωτου προέδρου τον “αποθέωνε” στα social media. Όταν, μάλιστα, αντικατέστησε τον Σωκράτη Φάμελλο, με απόφαση Κασσελάκη, στην προεδρία της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, οι λογαριασμοί στο Χ που στηρίζουν φανατικά τον τέως πρόεδρο, στήριξαν και “αποκαθήλωσαν” με σκληρά σχόλια τον τωρινό υποψήφιο για την ηγεσία.

Ο Νίκος Παππάς δεν είναι πλέον συμπαθής στον διαδικτυακό κόσμο που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του τέως προέδρου. Ακόμα χειρότερα, δέχεται υβριστικά σχόλια και τον αποκαλούν “13-0” για την καταδίκη του στο Ειδικό Δικαστήριο, υιοθετώντας πλήρως τις θέσεις της Ν.Δ. Όμως, ακόμα και η Ν.Δ έχει βάλει “νεκρό στο κρασί της” για τον πρόεδρο της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ που σηκώνει το βάρος της αντιπολίτευσης. Ενδεικτική η εικόνα (επάνω) της θερμής χειραψίας του με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση της ΕΕΕ.

Η θερμή χειραψία και τα χαμόγελα σχολιάστηκαν πολύ κυρίως εντός της ΝΔ, αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, με κάποιους να θυμούνται έντονα το «θα τους πάω μέχρι τέλους» που είχε πει ο Αντώνης Σαμαράς τόσο για τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Νίκο Παππά με αφορμή την επιχειρούμενη εμπλοκή του στην υπόθεση Novartis.

Τα social media πήραν φωτιά, ενώ και οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση δεν πίστευαν στα μάτια τους. Και δεν ήταν μόνο τα χαμόγελα και η χειραψία, αλλά το γεγονός ότι οι δύο πολιτικοί αντίπαλοι, που έπνεαν μένεα ο ένας για τον άλλον, κάθισαν δίπλα-δίπλα και συνομίλησαν σαν δυο καλοί φίλοι που είχαν καιρό να βρεθούν.

Σχετικά Άρθρα