Σταρόβας: Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια στην κιθάρα-Έχω χάσει 38 κιλά

 Σταρόβας: Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια στην κιθάρα-Έχω χάσει 38 κιλά

Με ένα νέο του βίντεο στο youtube, ο Δημήτρης Σταρόβας θέλησε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με όσα έχει βιώσει τους τελευταίους μήνες, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μια εμπειρία «τρομακτική», όπως τη χαρακτηρίζει Ο ίδιος συνεχίζει την αποθεραπεία με την κατάστασή του να βελτιώνεται συνεχώς, όπως γίνεται εμφανές και στο νέο βίντεο που ανέβασε.

Ο μουσικός κάνει λόγο για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει χάσει 38 κιλά από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια αυτή.

«Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά» αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλά για τις πρώτες στιγμές στο νοσοκομείο μετά την περιπέτεια της υγείας του και εξηγεί πώς προσπαθεί να επανέλθει στην καθημερινότητά του.

«Κοντεύω τα – 40 κιλά. Έχω χάσει 38 μέχρι στιγμής, ελπίζω να φαίνεται. Σίγουρα από τις πιο σημαντικές και τρομακτικές εμπειρίες της ζωής μου. Δεν είχα κανένα κινητικό πρόβλημα από την πρώτη μέρα, Δόξα τω Θεώ, κουνούσα χέρια – πόδια. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε μια λέξη, τουλάχιστον την κίνηση την γλιτώσαμεΈκανα πρόβες την κιθάρα, ήμουν βέβαιος ότι δεν θα είχα επηρεαστείΌταν βγήκα από το νοσοκομείο πήγα στο κέντρο αποκατάστασης για 1,5 μήνα, εκεί ζήτησα να μου φέρει ο Δημήτρης ο φίλος μου μια από τις κιθάρες μου. Παίρνω παιδιά την κιθάρα και αντιλήφθηκα ότι έχασα τον ρυθμό. Δεν μπορούσα να συγχρονίσω τα δυο μου χέρια. Δεν είχα κανέναν έλεγχο, απελπισία». Ευτυχώς σε 10 ημέρες η πρόοδος ήταν πολλαπλάσια του λόγου. Τώρα έχω σχεδόν επανέλθει κατά 90%. Ας είμαστε αισιόδοξοι και όλα θα πάνε καλά» αναφέρει.

Σχετικά Άρθρα