Επίθεση Μαρινάκη στην Λατινοπούλου για τα “περί αριστερής ψυχούλας”-Ρητορική για reality προηγούμενων δεκαετιών- “Ανήκει στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά”

 Επίθεση Μαρινάκη στην Λατινοπούλου για τα “περί αριστερής ψυχούλας”-Ρητορική για reality προηγούμενων δεκαετιών- “Ανήκει στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά”

Επίθεση στην Αφροδίτη Λατινοπούλου εξαπέλυσε σήμερα (14/10) στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης. «Είναι πολύ κρίσιμη η περίοδος που διανύουμε και όχι μόνο ως προς τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και γεωπολιτικά. Η ρητορική και οι αποστροφές παραπέμπουν σε reality προηγούμενων δεκαετιών», επισήμανε ερωτηθείς για τη σφοδρή κριτική της προέδρου της προέδρου της Φωνής Λογικής.

Υπενθυμίζεται ότι η κ.Λατινοπούλου είχε πει σε συνέντευξή της στην «Επόμενη Μέρα» του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο Action 24 ότι «ανήκουμε στην κεντροδεξιά και ο Μητσοτάκης στην κεντροαριστέρα» ενώ αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αριστερή ψυχούλα”…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διερωτήθηκε: «Μπορεί η κα Λατινοπούλου να μας πει ποια είναι η ΝΔ; Το θεωρώ υπερβολικό. Μετά την εκλογή της στην Ευρωβουλή δεν επέλεξε να ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ούτε καν στο κόμμα της κ. Μελόνι αλλά συντάχτηκε με τον Όρμπαν και την Λεπέν, ανήκει δηλαδή επισήμως στην ευρωπαϊκή άκρα Δεξιά. Πώς γίνεται ένα μέλος της ευρωπαϊκής άκρας δεξιάς να μας λέει ποια είναι και ποια δεν είναι η ΝΔ;» και πρόσθεσε:

«Για το μεταναστευτικό ακούω κριτική από τα ακροδεξιά κόμματα, εμείς προτιμούμε το δρόμο της ευθύνης και του αποτελέσματος, δηλαδή η πολιτική Μητσοτάκημειώνει τους διαμένοντες στη χώρα κατά 80% .Αυτά που προτείνει η κα Λατινοπούλου και οι ομοϊδεάτες της, που έχουν αυτή την ευρωομάδα, αν εφαρμοστούν από την Ελλάδα – εκτός του ότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα, η χώρα τίθεται αυτομάτως εκτός Ευρώπης. Ας διαβάσουν τι προβλέπεται και ας μιλήσουν και με κατοίκους του ανατολικού Αιγαίου».

Λατινοπούλου: “Αριστερή ψυχούλα ο Μητσοτάκης”

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, με οξείς χαρακτηρισμούς και ευθείες προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε συνέντευξή της στο Action 24 επιχείρησε να χαράξει μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη Φωνή Λογικής και την κυβέρνηση. «Ανήκουμε στην κεντροδεξιά και ο Μητσοτάκης στην κεντροαριστέρα» είπε. Και αποκάλεσε τον πρωθυπουργό “αριστερή ψυχούλα”…

Αξιοσημείωτη είναι η ευθεία προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο χαρακτήρισε ως «αριστερή ψυχούλα», ενώ συγκρίνοντας τον με τον Κώστα Σημίτη η πρόεδρος της Φωνής Λογικής υποστήριξε ότι «ο Κώστας Σημίτης μπροστά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν σκληρός δεξιός».

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη σε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας είτε με τη ΝΔ ή με κοινοβουλευτικά κόμματα δεξιά της ΝΔ, όπως η Ελληνική Λύση και τη Νίκη του Δημήτρη Νατσιού. «Δε θα συνεργαστούμε με τη ΝΔ έχει μεταλλαχθεί αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα