Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης: Ο Δούκας τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για τη νίκη του

 Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης: Ο Δούκας τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για τη νίκη του

(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νικητής των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και καλείται να ηγηθεί του κόμματος για δεύτερη θητεία. Όπως έγινε γνωστό ο Χάρης Δούκας τηλεφώνησε στον κ. Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του. Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανεκλέγεται με περίπου 60% με καταμετρημένες τις ψήφους στο μεγαλύτερο μέρος των εκλογικών τμημάτων.

Στην εκλογική διαδικασία μετείχαν 214.000 πολίτες, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 303.000 πολίτες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο Χάρης Δούκας έστειλε το μήνυμα πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ένα μεγάλο και ανοικτό ΠΑΣΟΚ, συγχαίροντας τον Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος. Ο κ. Δούκας νωρίτερα τηλεφώνησε και συνεχάρη προσωπικά τον κ. Ανδρουλάκη για τη νίκη του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Δούκα:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και τα μέλη γιατί μας τίμησαν. Θέλω να συγχαρώ τον Ανδρουλάκη για τη νίκη του.  Καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα, χωρίς συμβιβασμούς απέναντι στις ακραίες επιθέσεις. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή» δήλωσε ο Χάρης Δούκας όπως έβγαινε από το γραφείο του.

Σχετικά Άρθρα