ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Τζάκρη με Γεροβασίλη

 ΣΥΡΙΖΑ: Επεισόδιο Τζάκρη με Γεροβασίλη

Μεγάλη ένταση επικρατεί από την έναρξη της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής. Η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία ήταν από τα μέλη που καλούσε σε αποχή από τη συνεδρίαση μόλις σημειώθηκε απαρτία, θέλησε να πάρει τον λόγο.

Άμεση ήταν η απάντηση της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής υπογράμμισε πως «Αν θέλει η συντρόφισσα Τζάκρη να πάρει τον λόγο, να πάρει κάρτα και να διαπιστευθεί».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε «λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο. Για δύο λόγους! Για να διαπιστωθεί αν υπάρχει απαρτία και δεύτερον γιατί η λήψη απόφασης επι του αποκλεισμού του Στεφανου Κασσελάκη από την εκλογική διαδικασια συνιστά νέα πρόταση μομφής επί έγκυρης και εγκαίρως κατατεθείσας υποψηφιότητας, η οποία σύμφωνα με το καταστατικό για να περάσει απαιτεί να ψηφιστεί από το 50% +1 του συνόλου των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Ούτε μια ψήφο λιγότερη. Ζητώ λοιπόν λήψη παρουσιών με ονομαστικό κατάλογο!» 

Τότε η Ολγα Γεροβασίλη από το βήμα της ΚΕ είπε «αν θέλει η συντρόφισσα Τζάκρη να πάρει το λόγο, να πάρει την κάρτα και να διαπιστευθεί».

Σχετικά Άρθρα