“Τελεσίγραφο” στον Πέτρο Παππά με αφορμή τις δηλώσεις του για τον στρατιώτη- Όλα τα σενάρια ανοιχτά

 “Τελεσίγραφο” στον Πέτρο Παππά με αφορμή τις δηλώσεις του για τον στρατιώτη- Όλα τα σενάρια ανοιχτά

Υπό προθεσμία τελεί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των φανατικών υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή τις δηλώσεις του για τη συμμετοχή στρατιώτη σε αντιπολεμική διαδήλωση, τις οποίες, μάλιστα, όχι μόνο δεν ανακάλεσε αλλά με νεότερες εμφανίστηκε να επιμένει πως έχει δίκιο.

Η στάση του έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς βρίσκονται εκτός του πολιτικού και δεολογικού πλαισίου αλλά και των αρχών του κόμματος. Έτσι, ο πρόεδρος της Κ.Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον Πέτρο Παππά στο γραφείο του για να τον επιπλήξει για τη δήλωσή του αναφορικά με τη συμμετοχή στρατιώτη σε αντιπολεμική διαδήλωση.
Πρόκειται για πορτοκαλί κάρτα, ωστόσο, δόθηκε στον βουλευτή προθεσμία μερικών ωρών να προβεί σε διορθωτική δήλωση και να ανακαλέσει πλήρως όσα είπε. Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος τον κάλεσε στο γραφείο του για να τον επιπλήξει για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του υπενθυμίσει πως δεσμεύεται από τις «πάγιες και αδιαπραγμάτευτες θέσεις του κόμματος για τα δικαιώματα των στρατευμένων».

Ο Νίκος Παππάς του ζήτησε να ανακαλέσει, τονίζοντάς του πως αυτή δεν είναι η πρώτη δήλωσή του που κινείται εκτός γραμμής των πολιτικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά προστίθεται σε μια σειρά αντίστοιχων τοποθετήσεων.

Πηγές της Κουμουνδούρου, αναφέρουν πως αν δεν ανακαλέσει ο Πέτρος Παππάς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, χωρίς να αποκλείουν ακόμα και τη διαγραφή του.

Σχετικά Άρθρα