Το μήνυμα Μπακασέτα για το “αίσχος” Λιάγκα με τον θάνατο του Τζωρτζ Μπάλντοκ: “Αποτελεί ντροπή”- Οι δηλώσεις του μετά την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ

 Το μήνυμα Μπακασέτα για το “αίσχος” Λιάγκα με τον θάνατο του Τζωρτζ Μπάλντοκ: “Αποτελεί ντροπή”- Οι δηλώσεις του μετά την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ

«Θεωρώ ότι είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος. Μ’ αυτά τα παιδιά μοιραζόμαστε τα αποδυτήρια της Εθνικής, είμαστε μέσα στο γήπεδο, γιατί όλοι κατέθεσαν τη ψυχή τους σήμερα από το πρώτο λεπτό παρά τα τραγικά νέα. Εδώ νομίζω ότι μπαίνει μία τελεία όσον αφορά το ποδόσφαιρο”, είπε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας Τάσος Μπακασέτας μετά την ιστορική νίκη στο Γουέμπλεϊ.

Ο αρχηγός έστειλε το δικό του μήνυμα για τις χυδαιότητες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον θάνατο του Τζωρτζ Μπάλντοκ. Το τηλεοπτικό “αίσχος” έγινε viral και ο παρουσιαστής αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Μπακασέτας είπε: “Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ, στην οικογένειά του, να τους στείλουμε τη δύναμή μας κι εμείς κάνοντας ό,τι μπορούσαμε.

Από εκεί και πέρα, αποτελεί ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας (σ.σ. εννοεί δημοσιογράφους), δεν θα πω όλοι, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους, προσπάθησαν να επωφεληθούν από μια τέτοια τραγωδία λέγοντας αστειότητες και ντροπιαστικά πράγματα γύρω από τον Τζορτζ και την οικογένειά του.

Πάνω απ’ όλα πρέπει να είμαστε άνθρωποι σε τέτοιες στιγμές. Η σιωπή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Όμως, δεν κινήθηκαν όλοι σε αυτό το μήκος κύματος και πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί τέτοιες στιγμές είναι πολύ δύσκολες και θα έπρεπε να σεβαστούν και το αδικοχαμένο παιδί και την οικογένειά του αλλά κι εμάς που είχαμε να αγωνιστούμε σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι».

Η συγγνώμη του Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας με ένα story στο Instagram ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το ρεπορτάζ του ακινήτου που βρέθηκε νεκρός ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, το οποίο ξεσήκωσε αντιδράσεις.

“Μπροστά στο θάνατο ενός νέου ανθρώπου, συντριβόμαστε όλοι. Οι υπερβολικές αναλύσεις του ρεπορτάζ, για στοιχεία που αφορούσαν το σπίτι ήταν τελείως περιττές. Αντιλαμβάνομαι το λάθος, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη και καταονώ απόλυτα τις αντιδράσεις”, έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας σε story στο Intagram.

Σχετικά Άρθρα