Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ- Βρέθηκε χωρίς αισθήσεις στην πισίνα του

 Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ- Βρέθηκε χωρίς αισθήσεις στην πισίνα του

Το απόλυτο σοκ προκαλεί τόσο στον Παναθηναϊκός όσο και στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, παίκτη του Παναθηναϊκού, ο οποίος, όμως, αγωνιζόταν και στην Εθνική Ελλάδος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τζορτζ Μπάλντοκ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα, επί της οδού Διαδόχου Παύλου.

  • Ο 31χρονος μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα της Εθνικής μας με την Αγγλία στο Nations League και φαίνεται ότι πνίγηκε στην πισίνα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα του εντοπίστηκε ένα μπουκάλι βότκα, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό ποτέ έγινε η κατανάλωσή του. Η ΕΛΑΣ ερευνά εάν υπάρχουν και άλλες ουσίες στο σπίτι.

Εικόνα από το σπίτι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Η είδηση γίνεται ακόμη πιο τραγική αν αναλογιστεί κανείς πως η σύζυγος του, τον καλούσε στο τηλέφωνο για να ευχηθεί στην κόρη τους που είχε γενέθλια.

glyfada-02
Εικόνα από το σπίτι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός
  • Αφού δεν μπορούσε να τον εντοπίσει, η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της βίλας που έμενε ο Μπάλντοκ για να πάει στο σπίτι του, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, προκαλώντας σοκ τόσο στην οικογένεια του όσο και στο πανελλήνιο.
glyfada-03
Εικόνα από το σπίτι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός

Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ πιστοποιήθηκε από τον γιατρό της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ από τον σταθμό της Βούλας, που κλήθηκε από τον διαχειριστή της οικίας. Η πρώτη κλήση στο 166 έγινε στις 22:35.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και με το που ενημερώθηκαν για το τραγικό συμβάν, έσπευσαν στην οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ και είναι σε διαρκή επικοινωνία με την Αστυνομία για να μάθουν τι έχει συμβεί. Έξω από το σπίτι του άτυχου Μπάλντοκ βρέθηκαν ο Γιώργος Τζαβέλλας, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού, και ο Σπύρος Βλάχος, επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

glyfada-04
Άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο σημείο
glyfada-05
Άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο σημείο

Ο 31χρονος μπακ Τζορτζ Μπάλντοκ πήρε μεταγραφή φέτος στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ έγινε διεθνής με τη «γαλανόλευκη» λόγω του ελληνικής καταγωγής παππού του.

Εικόνα από το σπίτι του Τζόρτζ Μπάλντοκ που βρέθηκε νεκρός

Οι πρώτες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου

Οι πρώτες πληροφορίες για το πώς σημειώθηκε η τραγωδία, αναφέρουν ότι πιθανώς να άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή. Ωστόσο, στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει φως η ιατροδικαστική εξέταση.

Δεν φαίνεται να υπάρχουν σημάδια από χτυπήματα στη σορό του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του είναι ανέγγιχτο.

Θα γίνει νεκροψία, νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του.

Σχετικά Άρθρα