Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έπρεπε να έχει διαγραφεί

 Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης έπρεπε να έχει διαγραφεί

Νέα σφοδρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη για τον οποίο εξέφρασε την άποψη ότι «θα έπρεπε να έχει διαγραφεί» αλλά και σε στενούς του συνεργάτες, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Είναι τραγικό να ασχολούμαστε με τις τρέλες που επικαλούνται κάθε μέρα είτε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε οι υποστηρικτές του. Πρέπει αυτό να σταματήσει. Αρκετά ασχοληθήκαμε με τρίτης κατηγορίας ζητήματα και τέταρτης κατηγορίας ανθρώπους», δήλωσε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και στον Βασίλη Ταλαμάγκα, επικρίνοντας-μεταξύ άλλων- την αντίδρασή τους σχετικά με την αλλαγή ημερομηνίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις 8-10 Νοεμβρίου.

«Άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν ότι το ΝΑΤΟ είναι μια ιερή αμυντική συμμαχία -γιατί δεν ειναι μόνο ο Στέφανος Κασσελάκης που τα έχει πει αυτά, κάτι αντίστοιχο ξέφυγε χθες και στον κ. Πέτρο Παππά- πολιτικά και ιδεολογικά δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε και συνέχισε την κριτική του λέγοντας: «Έχουμε βάλει πολύ νερό στο κρασί μας αυτόν τον εφιαλτικό χρόνο με όλα αυτά που έχει κάνει και πει ο Στέφανος Κασσελάκης. Νομίζω ότι έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας και αυτό είναι κάτι που έχει διαπιστώσει η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Ακολούθως, συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας το συνέδριο. Ελπίζω ο κ. Κασσελάκης να μην προκαλέσει με τον ίδιο τρόπο που προκαλεί καθημερινά σε σχέση με τις αρχές και  τις αξίες  του ΣΥΡΙΖΑ και να οδηγηθούμε σε μια διαδικασία που θα έχει στο επίκεντρό της την πολιτική. Όμως, δεν είμαι αισιόδοξος με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και με όσους τον περιβάλουν».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Μόλις τελειώσουμε με αυτές τις διαδικασίες της εσωστρέφειας, θα πρέπει να ξεκινήσουμε πρωτοβουλίες δημόσιου διαλόγου πάνω σε σημαντικά ζητήματα του ελληνικού λαού που θα διαμορφώσουν ένα νέα πολιτικό οραματικό σχέδιο για τον ελληνικό λαό. Εκεί είναι το στοίχημα. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πάρα πολλά από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και με συνεχείς επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης ασχολούμαστε με τον Κασσελάκη, την προσωπική του πολιτική, τα προσωπικά του ζητήματα , τους ακολούθους, τα τρολ του και όλο τον υπόλοιπο μηχανισμό που έχει οικοδομήσει. Αυτό δεν τιμά ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε το πολιτικό σύστημα».

Σχετικά Άρθρα