Αδέλφια σκότωσαν τον ξαδελφό τους- Λένε ότι τους κακοποίησε- Η στιγμή της επίθεσης

 Αδέλφια σκότωσαν τον ξαδελφό τους- Λένε ότι τους κακοποίησε- Η στιγμή της επίθεσης

Η συμπλοκή έγινε το βράδυ της Δευτέρας στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, στην Κυψέλη. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της επίθεσης. Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει το θύμα να δέχεται χτύπημα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και ακολουθεί άγρια συμπλοκή, με τα δύο αδέρφια να πέφτουν πάνω του. 

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων.

Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

Aυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τόνισε αρχικά: «Τον είδα που ερχόταν από εκεί (το στενό) και έπεσε κάτω ο άνθρωπος. Γινόταν χαμός από κόσμο, στην αρχή νόμιζαν ότι το μαχαίρωμα έγινε σε λεωφορείο που βρισκόταν εκεί στον δρόμο, αλλά είχε γίνει από το στενό (οδό Χανίων)».

«Κατάλαβα κατευθείαν ότι τον μαχαίρωσαν, του έτρεχαν τα αίματα. Ο άνθρωπος δεν είχε καταλάβει τι συνέβη, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει, ήταν ζεστός. Δεν είπε κάτι, δεν ακουγόταν κιόλας μέσα σε τόσο κόσμο. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα», κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σχετικά Άρθρα