Τραμπ για Γάζα: Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη και από το Μονακό

 Τραμπ για Γάζα: Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη και από το Μονακό

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, αναφέρθηκε στην ανοικοδόμηση της Γάζας, η οποία έχει βομβαρδιστεί επανειλημμένα από τον ισραηλινό στρατό εδώ και έναν χρόνο. Με σαφή διάθεση για επιχειρηματικές ευκαιρίες, ο Τραμπ δήλωσε ότι η Λωρίδα της Γάζας έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε έναν προορισμό «ακόμα καλύτερο από το Μονακό» όταν αναπτυχθεί ξανά.

«Αυτό θα μπορούσε να είναι το ωραιότερο μέρος, με τις καιρικές συνθήκες που έχει, το νερό, τα πάντα, το κλίμα θα μπορούσε να είναι υπέροχο», δήλωσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε κατά την πρώτη επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

«Θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο από το Μονακό», ένα πλούσιο πριγκιπάτο στην Κυανή Ακτή, πρόσθεσε ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος, χωρίς να κάνει λόγο για την ανθρωπιστική κρίση στον θύλακα ή για τον απολογισμό των θυμάτων μεταξύ των Παλαιστινίων αμάχων. «Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πράγμα στη Μέση Ανατολή», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα