ΠΑΣΟΚ: Οι πρώτες πληροφορίες για την καταμέτρηση- Μάχη για τη δεύτερη θέση

 ΠΑΣΟΚ: Οι πρώτες πληροφορίες για την καταμέτρηση- Μάχη για τη δεύτερη θέση

Μάχη ανάμεσα σε δύο υποψηφίους για την δεύτερη θέση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρώτη θέση φαίνεται να έχει κλειδώσει και να τη λαμβάνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ωστόσο για τη δεύτερη θα «κονταροχτυπηθούν» ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στο γραφείο του, στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τη σύντροφό του δηλώντας την αισιοδοξία του. Από εκεί θα παρακολουθήσει όλες τις εξελίξεις και την καταμέτρηση των ψήφων. Να σημειωθεί πως στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν πάνω από 300.000 μέλη και φίλοι.

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι πρώτος στα τρία πρώτα εκλογικά κέντρα που καταμετρήθηκαν.

Μεγανήσι: Ψήφισαν 63

Παύλος Γερουλάνος 25
Άννα Διαμαντοπούλου 12
Νίκος Ανδρουλάκης 11
Χάρης Δούκας 8
Μιχάλης Κατρίνης 3
Νάντια Γιαννακοπούλου 1
Άκυρα 3

Ύδρα: Ψήφισαν 110

Παύλος Γερουλάνος 41 ψήφους
Άννα Διαμαντοπούλου 31
Χάρης Δούκας 14
Νίκος Ανδρουλάκης 12
Μιχάλης Κατρίνης 9
Νάντια Γιαννακοπούλου 3

Μελβούρνη: Ψήφισαν 35

Παύλος Γερουλάνος 21
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Νάντια Γιαννακοπούλου 3
Άννα Διαμαντοπούλου 2
Χάρης Δούκας 1
Μιχάλης Κατρίνης 1
Άκυρο 1

Από τους έξι υποψηφίους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρη Δούκα και Μιχάλη Κατρίνη, οι δύο πρώτοι σε ψήφους από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα «περάσουν» στον δεύτερο γύρο, εφόσον όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δεν θα υπάρχει ξεκάθαρη νίκη σήμερα. Ο Β’ γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, όπου και θα προκύψει ο μεγάλος νικητής για τη θέση της ηγεσίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως η συμμετοχή των ψηφοφόρων στον Α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ψήφισαν κοντά 300.000 μέλη και φίλοι, αριθμός που άφησε πολύ πίσω τον αντίστοιχο του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών τόσο του ΠΑΣΟΚ το 2021 όσο όμως και του ΣΥΡΙΖΑ το 2023.

Σχετικά Άρθρα