ΠΑΣΟΚ: Νομαρχιακή καταγγέλλει πως συμμετέχουν στις εκλογές στελέχη της ΝΔ

 ΠΑΣΟΚ: Νομαρχιακή καταγγέλλει πως συμμετέχουν στις εκλογές στελέχη της ΝΔ

Μια ανακοίνωση που εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το ενδεχόμενο “γαλάζιας επιρροής” στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, με σκοπό την εκλογή ηγεσίας φιλικής προς την κυβέρνηση, εκδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής από τη νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος στα Δωδεκάνησα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατική», κατά τη διάρκεια περιοδείας σε εκλογικά τμήματα όπου διεξαγόταν η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου, εντοπίστηκαν προβλήματα. Στην ανακοίνωση που ακολούθησε, γίνεται λόγος για προσπάθειες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στην περιοχή των Δωδεκανήσων, καθώς συμμετέχουν “ενεργά κι επώνυμα στελέχη που ανήκουν σε κόμματα της Δεξιάς“.

Η ανακοίνωση:

«Καταγγέλλουμε δημόσια ενεργά κι επώνυμα στελέχη που ανήκουν σε κόμματα της Δεξιάς για τη προσπάθεια αλλοίωσης του αποτελέσματος στα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή τους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε τον κόσμο μας, τους ψηφοφόρους μέλη του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν στη γιορτή Δημοκρατίας και να διασφαλίσουν την καθαρή εντολή στον/ην επόμενο/η Πρόεδρο, που θα αποτελέσει την απάντηση στο επιτελικό χάος της Νέας Δημοκρατίας».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, επιτελικά στελέχη κάποιων υποψηφίων είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι παρατηρείται προσέλευση δεξιών παραγόντων – ενεργών στελεχών και μελών της ΝΔ δηλαδή – στα εκλογικά τμήματα σε κάποιες περιοχές και συμμετείχαν στη διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα