Πού και πότε θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ

 Πού και πότε θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ

Σε λίγες ώρες ανοίγουν οι κάλπες για την εκλογή αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ, με την αγωνία, τόσο για το μέγεθος της προσέλευσης, όσο και για τα αποτελέσματα, να χτυπά κόκκινο, ειδικά μετά και τις τελευταίες προβλέψεις των δημοσκοπήσεων που δίνουν μεν ένα μικρό προβάδισμα στον Νίκο Ανδρουλάκη, ωστόσο για την δεύτερη θέση φαίνεται πως θα δοθεί σκληρή μάχη ανάμεσα στον Χάρη Δούκα, την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, η δυναμική του οποίου αυξάνεται συνεχώς τις τελευταίες μέρες.

Σήμερα το απόγευμα (05/10) έγινε γνωστό το πού και πότε θα ψηφίσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή στις 10:00 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και εκ νέου υποψήφιος, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200 Κερατσίνι).

Λίγο νωρίτερα, είναι προγραμματισμένο να ψηφίσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ψηφίσει για τις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50) στις 09:00.

Στις 12:00, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος θα ψηφίσει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Στον Πύργο Ηλείας θα ψηφίσει ο Μιχάλης Κατρίνης την Κυριακή, καθώς ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα προσέλθει στην κάλπη στις 09:00, στο Δημαρχείο.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, θα προσέλθει να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, στις 10:00 το πρωί στο Εκλογικό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου ( 1ο Δημ. Σχολείο, Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 2, Αγ. Αντώνιος).

Όσον αφορά την Άννα Διαμαντοπούλου, η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα ψηφίσει στις 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50.

Σχετικά Άρθρα