Κακοκαιρία Cassandra: Βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος φύλακας στο Αγρίνιο

 Κακοκαιρία Cassandra: Βρέθηκε νεκρός ο 52χρονος φύλακας στο Αγρίνιο

Η κακοκαιρία Cassandra άφησε πίσω της καταστροφικές συνέπειες στην Αιτωλοακαρνανία, με την περιοχή να αντιμετωπίζει σοβαρές πλημμύρες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων και καταιγίδων. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας 52χρονος άνδρας, που αγνοούνταν λόγω της κακοκαιρίας, βρέθηκε δυστυχώς νεκρός.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιο του, κοντά στο χωριό Στράτος. Τον εντόπισαν άνδρες της ομάδας ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ που επιχειρούσαν στην περιοχή.

Ο άνδρας εργαζόταν ως νυχτοφύλακας σε λατομείο στην περιοχή Λεπενού και παρασύρθηκε από χείμαρρο, όταν ένα ρέμα στην περιοχή φούσκωσε εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε πλησίον του ρέματος μεταξύ των περιοχών Λεπενού και Στράτου.

Το φυλάκιο του 52χρονου υπαλλήλου επιχείρησης παρασκευής πίσσας που βρισκόταν δίπλα στην κοίτη του χειμάρρου, παρασύρθηκε, χωρίς ωστόσο να ήταν γνωστό αν βρισκόταν στο σημείο τη συγκεκριμένη στιγμή.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθούσε από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο παρέμενε κλειστό.

ereunes-1
ereunes-5
ereunes-6
ereynes-4jpg
py
py-2
ereunes-4

Σχετικά Άρθρα