ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος και επίσημα ο Γκλέτσος, κατέθεσε 32 υπογραφές- “Ο Κασσελάκης δεν έκανε ούτε θαλαμοφύλακας και τον κάναμε στρατηγό”

 ΣΥΡΙΖΑ: Υποψήφιος και επίσημα ο Γκλέτσος, κατέθεσε 32 υπογραφές- “Ο Κασσελάκης δεν έκανε ούτε θαλαμοφύλακας και τον κάναμε στρατηγό”

Ο Απόστολος Γκλέτσος κατέθεσε 32 υπογραφές για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και θα στείλει πλέον ηλεκτρονικά αντίγραφο του Πόθεν Έσχες του, το οποίο καταθέτει έτσι κι αλλιώς ως πρώην δήμαρχος. Ο κ. Γκλέτσος βρέθηκε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (4/10) στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας οπού διεξάγεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής εν μέσω εντάσεων κι άρχισε την προσπάθειά του για την εξασφάλιση του ενός εκ των δύο προϋποθέσεων προκειμένου να συμμετάσχει στη διαδικασία κι ο φάκελός του να προωθηθεί κατόπιν στο έκτακτο συνέδριο.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο κ. Γκλέτσος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ όλους που είστε σήμερα εδώ και ταλαιπωρείστε τόσες ώρες για να καλύψετε τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Είναι μια επίπονη διαδικασία για εμάς αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει γιατί λαμβάνονται αποφάσεις πάρα πολύ σημαντικές για την Αριστερά και τη Δημοκρατία στη χώρα μας. Ακόμη δεν μπορώ να σας πω γενικότερα συμπεράσματα εκτός από ένα κείμενο που ήρθε με αποφάσεις και προτάσεις που αφορούν στη γενικότερη γραμμή του κόμματος».

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του, είπε: «Αμέσως μετά τη δεκάλεπτη ομιλία μου, είμαι συγκινημένος. Πρώτη φορά μίλησα στα μέλη της ΚΕ του κόμματός μου, κατάφερα και συγκέντρωσα και τις υπογραφές που απαιτούνται. Το στοίχημα είναι την πρώτη Κυριακή να φέρουμε τον κόσμο στην κάλπη, να πούμε ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε η υπερήφανη κυβερνώσα αριστερά, ότι θα ξαναδιεκδικήσουμε για τη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που δεν προσήλθε στην κάλπη. Έχουμε πάρει όσα μαθήματα μας αναλογούσαν, θα πούμε λόγια πολιτικά σύμφωνα με τα δεδομένα της ζοφερής πραγματικότητας και θα διεκδικήσουμε την ψήφο των Ελλήνων απέναντι σε μια κυβέρνηση που κυβερνά με το Predator».

Νωρίτερα, κατά την ομιλία του στη ΚΕ ο Απόστολος Γκλέτσος φέρεται να δήλωσε πως «εμείς φταίμε για την περίπτωση Κασσελάκη. Το παιδί δεν είχε κάνει ούτε θαλαμοφύλακας και εμείς τον κάναμε Στρατηγό».

Σχετικά Άρθρα