Δημοσκόπηση GPO: Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη, Δούκας 2ος αλλά από πολύ κοντά Διαμαντοπούλου-Γερουλάνος

 Δημοσκόπηση GPO: Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη, Δούκας 2ος αλλά από πολύ κοντά Διαμαντοπούλου-Γερουλάνος

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις που αποτυπώνει δημοσκόπηση της GPO για την ιστοσελίδα parapolitika.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναδεικνύεται ως ο καταλληλότερος υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνοντας ποσοστό 25,7%. Στη δεύτερη θέση, διαφαίνεται ντέρμπι για τρεις υποψηφίους: ο Χάρης Δούκας έχει 17,6%, η Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθεί με 17,2%, και ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται στο 16,3%.

Ο Μιχάλης Κατρίνης έχει 3,9%, ενώ η Νάντια Γιαννακοπούλου συγκεντρώνει το 1,2%. Το 12,7% των ερωτηθέντων απαντά «κανένας», ενώ το 5,4% δηλώνει «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

Στην λεγόμενη «παράσταση νίκης» δηλαδή ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί πρόεδρος, ο Ν. Ανδρουλάκης προηγείται με 38,1%. Ο Χάρης Δούκας ακολουθεί με 15%, η Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθεί με 8% και ο Π. Γερουλάνος 5,7%.

Στο κοινό όσων δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές (ναι και μάλλον ναι) ο Ν. Ανδρουλάκης είναι πρώτος με 30,1%, ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 21,9%, τρίτος ο Παύλος Γερουλάνος με 19,7% ενώ πολύ κοντά είναι η Άννα Διαμαντοπούλου με 19,2%.

Τα πιθανά ζευγάρια του β’ γύρου – Κερδίζει και τους τρεις ο Ανδρουλάκης

Στο ερώτημα για τα δίδυμα του β’ γύρου, ο ο Ν. Ανδρουλάκης κερδίζει απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 53,7% έναντι 38,1% του Χ. Δούκα, 52,9% έναντι 37,1% της Άννας Διαμαντοπούλου και 51% έναντι 41,3% (η μικρότερη διαφορά) έναντι του Παύλου Γερουλάνου.

Σχετικά Άρθρα