Βόλος: Ποιος είναι ο serial killer των αδέσποτων- Το προφίλ του

 Βόλος: Ποιος είναι ο serial killer των αδέσποτων- Το προφίλ του

Ο 31χρονος που συνελήφθη για μια σειρά από δολοφονίες και επιθέσεις σε αδέσποτα ζώα στην περιοχή του Βόλου, παρουσιαζόταν ως ήρεμος, φιλικός και με αγάπη για τα ζώα. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η εικόνα αυτή ανατράπηκε από τις τελευταίες αποκαλύψεις που τον εμπλέκουν σε εγκληματικές πράξεις. Ο κατηγορούμενος διατηρούσε χαμηλό προφίλ και δούλευε σε ένα καφέ στο κέντρο της πόλης, αλλά οι ενέργειές του αποκάλυψαν μια άλλη πλευρά της προσωπικότητάς του.

Ο δικηγόρος του έχει δηλώσει ότι ο πελάτης του πάσχει από σοβαρές ψυχιατρικές παθήσεις, μια πληροφορία που επιβεβαίωσε και ένας από τους συγγενείς του. Η επικοινωνία τους φαίνεται να είναι δύσκολη και προβληματική, γεγονός που υπογραμμίζει την κατάσταση της ψυχικής υγείας του κατηγορουμένου και ενδέχεται να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης.

«Τον είχαν διώξει οι γονείς κάποια στιγμή μετά τον ξαναπήραν, είναι και ναρκομανής. Δε νομίζω ότι είναι κατάλληλοι γονείς για τα παιδιά. Είναι μία συμπεριφορά που θα βρεις σε πολλές οικογένειες που δεν μπορούν να προσαρμόσουν τα παιδιά, να τους δώσω να καταλάβουν πως είναι η ζωή», ανέφερε συγγενής του 31χρονου.

Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για το θάνατο έξι αδέσποτων ζώων και τον τραυματισμό τριών ακόμη. Παράλληλα, ο 31χρονος κατηγορείται σε βαθμό πλημμελήματος για οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τον νόμο. Στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά σε αυτή την υπόθεση απαλλάχθηκε καθώς παρουσίασε έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είναι ψυχικά ασθενής.

Ο 31χρονος έχει νοσηλευτεί για 15 ημέρες σε ψυχιατρείο ύστερα από αίτημα των γονέων του, ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι του μετά από αυτό το διάστημα.

Σχετικά Άρθρα