Καρυστιανού: “Ο κ. Πλακιάς προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία μου στην Ευρωβουλή-Έχει μένος μαζί μου”

 Καρυστιανού: “Ο κ. Πλακιάς προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία μου στην Ευρωβουλή-Έχει μένος μαζί μου”

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για το εξώδικο» δήλωσε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» για το εξώδικο που έστειλε στον Νίκο Πλακιά, πατέρα των διδύμων που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, με αφορμή το εισιτήριο των 15 ευρώ στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο. «Ο κ. Πλακιάς θα μπορούσε να μιλήσει μαζί μας, καθώς μιλάει καθημερινά με μέλος του συλλόγου. Δεν έχουμε κρύψει κάτι όσον αφορά τον σύλλογο», επισήμανε η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου των συγγενών για τα Τέμπη, μιλώντας στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης (3.10.24).

«Ο κ. Πλακιάς προσπάθησε να εμποδίσει την ομιλία μου στην Ευρωβουλή» δήλωσε η κ. Καρυστιανού κατηγορώντας τον Νίκο Πλακιά -που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στα Τέμπη- ότι έχει μένος μαζί της.

Όπως είπε, ο Νίκος Πλακιάς τηλεφώνησε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη, για να μην γίνει η παρέμβασή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Ο κ. Πλακιάς θα μπορούσε να μιλήσει μαζί μας, καθώς μιλάει καθημερινά με μέλος του συλλόγου. Δεν έχουμε κρύψει κάτι όσον αφορά τον σύλλογο», επισήμανε.

Πάντως, σε επικοινωνία της εκπομπής του ΑΝΤ1 με τον ευρωβουλευτή, ο κ. Αρβανίτης διέψευσε πως δέχθηκε τέτοια παρέμβαση από την οικογένεια Πλακιά.

«Δεν είμαι εγώ εχθρός του κυρίου Πλακιά ούτε ο κύριος Πλακιάς δικός μου», τόνισε η κ. Καρυστιανού σε δεύτερη παρέμβασή της στην εκπομπή.

Σχετικά Άρθρα