Δούκας: “Όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας”

 Δούκας: “Όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας”

Σε ένα κατάμεστο χώρο, στον Πανελλήνιο, πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, την κεντρική του ομιλία. «Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός είμαι ένας από εσάς», απάντησε ο Χάρης Δούκας στις κατηγορίες ότι κοιτά συχνά τις σημειώσεις του και χρησιμοποιεί στις ομιλίες του προσωπικές αναφορές.

«Πρέπει να αλλάξουμε το ΠΑΣΟΚ», είπε ο Χάρης Δούκας. Για τις κατηγορίες εναντίον του ότι θα συριζοποιήσει το ΠΑΣΟΚ, ο Χάρης Δούκας απάντησε «να τα πούμε καθαρά. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ, βουλευτές, ευρωβουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα ψηφοδέλτιά μας. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη πρόεδρο, ευρωβουλευτές της ΝΔ ήταν στα ευρωψηφοδέλτιά μας» είπε εξαπολύοντας ευθεία επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και συνυποψήφιό του για την ηγεσία του κόμματος.

«Δεν θα γίνουμε ξανά δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας» είπε μεταξύ άλλων ξεκαθαρίζοντας το τοπίο περί συνεργασιών.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός είμαι ένας από εσάς», απάντησε ο Χάρης Δούκας στις κατηγορίες ότι κοιτά συχνά τις σημειώσεις του και χρησιμοποιεί στις ομιλίες του προσωπικές αναφορές.

«Σε ό,τι με αφορά όσοι μας πρόδωσαν για την καρέκλα δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Ούτε Αριστερά ούτε Δεξιά» είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Δούκας.

Δείτε την ομιλία του Δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Σχετικά Άρθρα