Ψάχνουν για serial killer αδέσποτων ζώων στο Βόλο – Τα ταΐζει και μετά τα μαχαιρώνει

 Ψάχνουν για serial killer αδέσποτων ζώων στο Βόλο – Τα ταΐζει και μετά τα μαχαιρώνει

Συναγερμός έχει σημάνει στο Βόλο μετά τις δολοφονικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί αδέσποτα ζώα, με τις αστυνομικές αρχές να ερευνούν ως ύποπτο των αποτρόπαιων επιθέσεων έναν άνδρα, ο οποίος αφού πλησιάζει τα τετράποδα στη συνέχεια τα σκοτώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο άνθρωπος που ερευνάται, είναι ο δράστης όλων των επιθέσεων στο Βόλο, και δεν διστάζει να κατακρεουργεί τα αδέσποτα ζώα στη μέση του δρόμου. Πρώτα τα προσεγγίζει φιλικά, στη συνέχεια τα ταΐζει με τροφή που έχει πάνω του και στο τέλος τα μαχαιρώνει με ένα πολύ χαρακτηριστικό τρόπο, μια μαχαιριά πάνω και μια από κάτω στην κοιλιά.

Το τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (30/09/2024), όταν βρέθηκε σφαγμένο ένα μικρό γατάκι στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στο κέντρο του Βόλου. Ο φερόμενος ως δράστης που φορούσε μπλούζα με κουκούλα, αφού μαχαίρωσε το ζώο, στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Μάλιστα εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος που σκότωσε και το σκύλο τις προηγούμενες ημέρες. Μάλιστα, και στις δύο περιπτώσεις ο σωματότυπος που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας είναι πανομοιότυπος, ενώ ίδιος είναι και ο τρόπος με τον οποίο δολοφονούνται τα ζώα.

Ο δράστης δεν πλησιάζει τα αδέσποτα την ώρα που κοιμούνται και τα σφάζει, αλλά στο βίντεο ου υπάρχει στα χέρια των αρχών, διαπιστώθηκε ότι τη γάτα την προσέγγισε φιλικά, την τάισε και μετά την κάρφωσε με το μαχαίρι. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτά τα δύο περιστατικά με τα δύο δολοφονημένα ζώα δεν είναι τα μόνα.

Τις προηγούμενες ημέρες φέρεται να επιτέθηκε και σε ακόμη μια αδέσποτη γάτα, την οποία βρήκαν άνθρωποι στο δρόμο και τη μετέφεραν σε κτηνίατρο για περίθαλψη. Το ζώο κατάφερε να ζήσει, ωστόσο ακόμα νοσηλεύεται.

Σχετικά Άρθρα