Ματσάρες στο Κύπελλο: Πάμε για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ/Άρης με ΠΑΟΚ

 Ματσάρες στο Κύπελλο: Πάμε για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ΑΕΚ/Άρης με ΠΑΟΚ

Ντερμπάρες έβγαλε η κληρωτίδα στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με “αιώνιο” ντέρμπι και πιθανή μάχη ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ή Άρης-ΠΑΟΚ.

Μεγάλα ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson, τόσο στη φάση των “16”, όσο και στη συνέχεια. ΑΕΚ-Άρης και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός τα δύο ζευγάρια που ξεχωρίζουν στην επόμενη φάση, πιο εύκολο έργο για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό που αντιμετωπίζουν Αιγάλεω και Καλλιθέα αντίστοιχα. 

Οι πρώτοι αγώνες των “16” θα διεξαχθούν στις 29-31 Οκτωβρίου και οι ρεβάνς στις 3-5 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα 8 ζευγάρια των “16”
Ζάκυνθος-Αστέρας Τρίπολης/Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα
ΟΦΗ-Βόλος
Ατρόμητος-Παναθηναϊκός
Αιγάλεω-ΠΑΟΚ
Κηφισιά-Παναχαϊκή
Καλλιθέα-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Άρης
Πανσερραϊκός-Πανιώνιος

Στα προημιτελικά, έρχονται σπουδαία ντέρμπι, αφού αν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός καταφέρουν να προκριθούν, θα κοντραριστούν μεταξύ τους, με το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ενώ ο νικητής του ΑΕΚ-/Αρης θα αντιμετωπίσει -εκτός απροόπτου- τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 17-18 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς 7-9 Ιανουαρίου. Τα ματς των ομάδες που αγωνίζονται στην Ευρώπη, θα διεξαχθούν 7-9 Ιανουαρίου και οι επαναληπτικοί 14-16 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών: 
Πανσερραϊκός/Πανιώνιος – Ζάκυνθος-Αστέρας Τρίπολης/Αιγέας Πλωμαρίου-Καβάλα
Ατρόμητος/Παναθηναϊκός – Καλλιθέα-Ολυμπιακός
ΑΕΚ/Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ
ΟΦΗ/Βόλος – Κηφισιά/Παναχαϊκή

Στα ημιτελικά θα παίξουν ο νικητής του “αιώνιου” ντέρμπι με τον νικητή του ΑΕΚ/Άρης – Αιγάλεω/ΠΑΟΚ. Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν στις 4-6 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς 25-27 Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα