Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Στόχος να γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, όχι να είμαστε δεύτερο κόμμα

 Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Στόχος να γίνει το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση, όχι να είμαστε δεύτερο κόμμα

Την πεποίθηση ότι δεν ψηφίζουν απλά για νέο αρχηγό αλλά για τον επόμενο πρωθυπουργό, εξέφρασε από το Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε μία μεγάλη προεκλογική ομιλία που πραγματοποίησε στη γενέτειρά του.

“Δεν είναι στόχος να είναι το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα στις εκλογές αλλά κυβέρνηση“, είπε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι η κεντροαριστερά θα γίνει ο ισχυρότερος πολιτικός πόλος της χώρας. Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση που έκανε στην κυβέρνηση πάνω σε μεγάλα θέματα όπως είναι η ακρίβεια, οι υποκλοπές, τα Τέμπη και πολλά άλλα.

Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως “αν καταφέραμε στις ευρωεκλογές να γίνει η μισή Κρήτη πράσινη, στις επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνει η μισή Ελλάδα πράσινη και το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση”.

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν παρέλειψε να κάνει και αυτοκριτική, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη και έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου, κάτι που δεσμεύτηκε ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Τέλος κάλεσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να επιλέξουν το ύφος, το ήθος και τον προσανατολισμό του κόμματος από εδώ και στο εξής.

Σχετικά Άρθρα