Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε 33χρονη τρανς και τον φίλο της – Σκληρές εικόνες

 Οδηγός ταξί ξυλοκόπησε 33χρονη τρανς και τον φίλο της – Σκληρές εικόνες

Μια πρωτοφανής επίθεση σε βάρος μιας 33χρονης τρανς γυναίκας και του φίλου της από έναν 55χρονο οδηγό ταξί αλβανικής καταγωγής σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης (26/9) στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Λένορμαν.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 33χρονη βρισκόταν μαζί με τον 31χρονο φίλο της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι, όταν τις πρώτες πρωινές ώρες αποχώρησαν από αυτό και επιβιβάστηκαν σε ταξί, προκειμένου να τους μεταφέρει στις οικίες τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός βγήκε εκτός εαυτού, σταμάτησε το ταξί, άνοιξε τις πόρτες και άρχισε να χτυπάει και τους δύο με γροθιές στο πρόσωπο, στο κεφάλι και στο σώμα.

Στη συνέχεια, η 33χρονη, στην προσπάθειά της να διαφύγει από τον δράστη, χτύπησε σε τζαμαρία εισόδου πολυκατοικίας την οποία έθραυσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο στήθος και να αιμορραγεί.

Τα θύματα μεταφέρθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ που κλήθηκε από διερχόμενους στο Νοσοκομείο. Δεν κατέστη δυνατό να ληφθεί ένορκη κατάθεσή της σε πρώτο χρόνο λόγω έλλειψης διερμηνέα.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση [σκληρές εικόνες]

Αστυνομικοί από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που χειρίστηκαν προανακριτικά την υπόθεση, έπειτα από συνδυαστική αξιολόγηση δεδομένων και πληροφοριακών στοιχείων ταυτοποίησαν τον 55χρονο αλλοδαπό δράστη, τον προσήγαγαν το απόγευμα της Κυριακής (29/9) στην έδρα της Υπηρεσίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη με ρατσιστικά χαρακτηρίστηκα.

Σχετικά Άρθρα