Γλυφάδα: “Το ευχαριστήθηκα, καλά τής κάναμε”-Σοκάρουν οι διάλογοι μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

 Γλυφάδα: “Το ευχαριστήθηκα, καλά τής κάναμε”-Σοκάρουν οι διάλογοι μετά τον ξυλοδαρμό της 14χρονης

Νέα επίθεση σε βάρος της 14χρονης στην Γλυφάδα φοβάται η οικογένειά της. Στον αέρα κυριακάτικης εκπομπής βγήκαν συνομιλίες μιας εκ των κοριτσιών που συμμετείχαν στο περιστατικό με διαδικτυακούς της «φίλους», οι οποίες δικαιολογούν και την ανησυχία που εξέφρασε ο πατέρας του θύματος ότι δεν αποκλείεται «να οργανώνουν νέα, ίσως και μοιραία, επίθεση σε βάρος της»!

Όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ, κοπέλα που ανήκε στην ομάδα που ξυλοκόπησε τη 14χρονη φέρεται να έγραψε σε ομαδική συνομιλία: «Σήμερα θα την ξαναδείρουμε αν τη βρούμε. Την έχω φωτό με τις μελανιές».

Μάλιστα, έδωσε λεπτομέρειες για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο. «Και δεν ήμουν μόνη, υπήρχε και γκρουπ. Και να σας πω κάτι, το ευχαριστήθηκα. Και καλά τής κάναμε», ανέφερε με τους συνομιλητές να της απαντούν: «Να σε πλακώσουμε, να σε κάνουμε όπως αυτή».

Για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης συνελήφθησαν για συμμετοχή δύο συνομήλικές της, για τις οποίες σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια με εντολή εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθερες. Παράλληλα, έχει ταυτοποιηθεί και μία 16χρονη

Σχετικά Άρθρα