Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το συμβόλαιο του Άνταμ Τσέριμ έως το 2028

 Ο Παναθηναϊκός επέκτεινε το συμβόλαιο του Άνταμ Τσέριμ έως το 2028

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Άνταμ Τσέριν που έκανε εξαιρετικό Euro και του επέκτειναν το συμβόλαιο μέχρι το 2028. Νέα συμφωνία τετραετούς διάρκειας, με σημαντικά αυξημένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν. Ο Σλοβένος μέσος υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2028.

Ο Άνταμ εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 87 συμμετοχές και επτά γκολ με τη φανέλα του συλλόγου μας.

1-(1).jpg

“Νιώθω μεγάλη χαρά για την επέκταση του συμβολαίου μου στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας, κ. Αλαφούζο, όπως και τον τεχνικό διευθυντή, κ. Παπαδημητρίου. Η επιθυμία μου ήταν να παραμείνω για αρκετά χρόνια στην ομάδα κι έγινε πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βιώσουμε όλοι πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια:”, ήταν τα λόγια του Τσέριν μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του».

Σχετικά Άρθρα