Μαρινέλλα: Νεότερες εξελίξεις για την υγεία της-Επικοινωνεί με το περιβάλλον, παραμένει στη ΜΕΘ

 Μαρινέλλα: Νεότερες εξελίξεις για την υγεία της-Επικοινωνεί με το περιβάλλον, παραμένει στη ΜΕΘ

Η Μαρινέλλα παραμένει στη ΜΕΘ, χωρίς να είναι διασωληνωμένη, μετά την κατάρρευσή της κατά τη διάρκεια της χθεσινής συναυλίας στο Ηρώδειο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega, η διάσημη ερμηνεύτρια έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, ωστόσο δεν δέχεται επισκέψεις λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της. Η κατάσταση της υγείας της παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς καθώς κρίνεται εξαιρετικά σοβαρή.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, τα πρώτα τέσσερα 24ωρα είναι κρίσιμα για τη Μαρινέλλα, η οποία υπέστη αιμορραγικό επεισόδιο και η αιμορραγία είναι εκτεταμένη.

Το χρονικό της κατάρρευσης της Μαρινέλλας

Η Μαρινέλλα πριν από την έναρξη της συναυλίας της αισθανόταν αδιαθεσία και λιποθύμησε, αφότου ανέβηκε στη σκηνή. Ειδικότερα, κατέρρευσε τη στιγμή που ερμήνευε το τρίτο κατά σειρά τραγούδι της.

Η Μαρινέλλα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να χάνει τις δυνάμεις της. Μόλις είχε προλάβει να ψελλίσει τους παρακάτω στίχους:

«Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί;
Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε;

Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ
τόσο πολύ να αγαπάμε».

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα και οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να αποχωρούν από τον χώρο του αρχαίου ρωμαϊκού θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες που έλαβαν από τους υπεύθυνους του χώρου.

Στις πρώτες θέσεις του θεάτρου βρισκόταν η κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα Σερπιέρη, καθώς και η εγγονή της, Μελίνα Δασκαλοπούλου. Οι δύο γυναίκες ανέβηκαν αμέσως επάνω στη σκηνή και βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Καπραβέλος για Μαρινέλλα: Πιστεύω θα τα καταφέρει γιατί δείχνει μεγάλη δύναμη, δεν το βάζει κάτω

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής της Β’ ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μιλώντας στο Mega, εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάσταση της Μαρινέλλας. Αναφέρθηκε στη δύναμη που έχει επιδείξει η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της και εξέφρασε την εκτίμησή του ότι θα καταφέρει να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη για την υγεία της.

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω, παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς».

«Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», δήλωσε.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο, «η κ. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο. Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη».

Σχετικά Άρθρα