Μουζουράκης: “Ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος”

 Μουζουράκης: “Ο πατέρας Αντώνιος είναι αθώος”

Ο Πάνος Μουζουράκης στηρίζει ανοιχτά τον άλλοτε επικεφαλής της «Κιβωτού». Ο πατέρας Αντώνιος που βρίσκεται κατηγορούμενος, επαναλαμβάνει πως σε βάρος του, έχει στηθεί μια σκευωρία.Πατέρας Αντώνιος και Πάνος Μουζουράκης είχαν συνεργαστεί παλιότερα σε εκδηλώσεις της «Κιβωτού» με τον τραγουδιστή να επαναλαμβάνει το πρωί, έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, ότι το έκανε αφιλοκερδώς. Όπως είπε μπροστά σε κάμερες και δημοσιογράφους, δεν αμφιβάλει για την αθωότητα του πατρός Αντωνίου. Είναι σίγουρος ότι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει θα καταρρεύσουν. «Πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει Ανάσταση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Με όλα αυτά τα πράγματα τα οποία ειπώθηκαν και από τις πάρα πολλές πλευρές που του επιτέθηκαν, μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο. Πρώτον, γιατί δεν πιστεύει κανένα κύτταρο του σώματός μου ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είχε εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Όλα τα υπόλοιπα για τα οποία κατηγορήθηκε, βίλες, χρήματα κτλ, έχει αποδειχθεί ότι δεν ήταν έτσι.

Κάποια άρθρα τα οποία είχαν γραφτεί, και συμπεριλάμβαναν κι εμένα σαν επώνυμο τραγουδιστή που πήγε και τραγούδησε σε έναν γάμο για τα λεφτά της Κιβωτού, εννοείται πήγα αφιλοκερδώς. Ήξερα το ένστικτό μου ότι αυτά που διάβαζα δεν ήταν αλήθεια» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

«Σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους, είμαι ένας άνθρωπος που αμφιβάλλει πολύ για την άποψή του. Αυτή τη φορά σκέφτηκα ότι θα πρέπει να δούμε την ιστορία. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κάποια πράγματα επαναλαμβάνονται και με τον Άγιο Νεκτάριο και πολλά άλλα παραδείγματα στην ιστορία μας, ότι πρέπει να υπάρξει μια σταύρωση για να υπάρξει Ανάσταση.

Σχετικά Άρθρα