Survivor: Αποχώρησε η Γεσθημανή – Η κατηγορία για λιποταξία και τα “οικογενειακά προβλήματα”

 Survivor: Αποχώρησε η Γεσθημανή – Η κατηγορία για λιποταξία και τα “οικογενειακά προβλήματα”

Η μία την άλλη διαδέχθηκε η ανατροπή στο επεισόδιο της Τετάρτης (25/09) στο Survivor, όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για ακόμη ένα αγώνισμα.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχθηκε “Αετούς” και “Τίγρεις” και επισήμανε για όποιον τυχόν δεν το είχε αντιληφθεί πως η Γεσθημανή Κουτουζόγλου δεν βρισκόταν μεταξύ των παικτών, καθώς η ίδια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

“Η Γεσθημανή χρειάστηκε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Υπήρξε ένας λόγος καθαρά προσωπικός, οικογενειακός για τον οποίο έπρεπε να επικοινωνήσει”, είπε προλογίζοντας την παίκτρια ο παρουσιαστής, με την ίδια να εμφανίζεται ενώπιον όλων και να ξεσπά σε κλάματα εξηγώντας τι ήταν αυτό που την οδήγησε να πάρει την απόφαση και να θέσει εαυτόν εκτός Survivor.

“Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω. Γιώργο στην αρχή πριν έρθω είπα κάτι… δεν θα βάλω ποτέ κορδέλες στα λόγια μου, είμαι αληθινή από την πρώτη στιγμή… αυτό που είχα πει πριν έρθω στο παιχνίδι, είναι το ότι έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου, και έβαλα ταχύτητα στην ψυχή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο που λέγεται Survivor και να κατακτήσω την κορυφή. 

Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο αυτή την κορυφή, να δω λίγο από αυτή την ομορφιά της”, είπε εν μέσω λυγμών η Γεσθημανή Κουτουζόγλου, με τους συμπαίκτες της να μην μπορούν να συγκρατήσουν και εκείνοι τα δάκρυά τους.

Όπως φαίνεται, τα “οικογενειακά προβλήματα” που ανέφερε η Γεσθημανή Κουτούζογλου αφορούν τα προβλήματα με τον Νόμο που αντιμετωπίζει η 36χρονη Υπαξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων, καθώς δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν την παίκτρια να βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο χωρίς να έχει λάβει την ειδική άδεια από τη μονάδα της, στη Ρεντίνα, όπου και υπηρετεί, ώστε να συμμετάσχει στο ριάλιτι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Γεσθημανή Κουτούζογλου επέστρεψε το Σάββατο (21/09) από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία της λιποταξίας εξωτερικού που αντιμετωπίζει. Αμέσως μετά την άφιξή της συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του αρμόδιου στρατιωτικού Εισαγγελέα.

Σε βάρος της Υπαξιωματικού είχε ήδη ξεκινήσει πειθαρχικός έλεγχος από το ΓΕΣ, ώστε να διαπιστωθεί εάν είχε πάρει άδεια για συμμετοχή στο Survivor, με τις πληροφορίες να θέλουν την ίδια να χρησιμοποίησε την κανονική της άδεια για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και είχε αιτηθεί άδεια άνευ αποδοχών από την 1η Οκτωβρίου 2024.

Αφού προσήχθη στον στρατιωτικό εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης η υπαξιωματικός αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά Άρθρα