Ανησυχία για τη Μαρινέλλα- Λιποθύμησε ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο- Πληροφορίες για την υγεία της

 Ανησυχία για τη Μαρινέλλα- Λιποθύμησε ενώ τραγουδούσε στο Ηρώδειο- Πληροφορίες για την υγεία της

Ανησυχία για τη Μαρινέλλα που κατέρρευσε στη σκηνή στο Ηρώδειο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της, η οποία αναβλήθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της και παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της.

Λίγα λεπτά μετά τη λιποθυμία της Μαρινέλλας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν. 

Μετά την ανακοίνωση για την αναβολή της συναυλίας οι μουσικοί όπως φαίνεται και στη φωτογραφία μαζεύουν τα όργανα και τα σκηνικά, ενώ και ο κόσμος έχει αποχωρήσει.

Το βίντεο που κυκλοφορεί στα social media είναι σοκαριστικό. Δείχνει τη σπουδαία ερμηνεύτρια να ζαλίζεται και να πέφτει επί σκηνής.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για εγκεφαλικό επεισόδιο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών για την λιποθυμία που υπέστη.

Ειδικότερα μιλούν για «παροδικό αγγειακό επεισόδιο». Όπως ανέφεραν οι γιατροί, η Μαρινέλλα θα υποβληθεί σε πιο εξειδικεύμενες εξετάσεις, προκειμένου να έχουν συνολική εικόνα για την κατάσταση της υγείας της.

Λίγη ώρα αργότερα, υπήρξε ενημέρωση για τη ματαίωση της συναυλίας. «Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται, καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση».

Σχετικά Άρθρα