CNN: Η Μελάνια πληρώνεται για να εμφανίζεται σε προεκλογικές εκδηλώσεις του Τραμπ

 CNN: Η Μελάνια  πληρώνεται για να εμφανίζεται σε προεκλογικές εκδηλώσεις του Τραμπ

Σύμφωνα με το CNN η Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται ελάχιστα στις προεκλογικές εκδηλώσεις του συζύγου της και σε μία από τις λίγες παρουσίες της, συμφώνησε αφού εξασφάλισε ένα εξαψήφιο ποσό ως αμοιβή. Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ  μίλησε σε δύο πολιτικούς εράνους του Log Cabin Republicans, οργανισμού που στηρίζει το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων, και πληρώθηκε 237.500 δολάρια για μια εκδήλωση τον Απρίλιο, σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση του πρώην προέδρου. Η πληρωμή καταχωρήθηκε ως αμοιβή για «συμφωνία ομιλίας».

Το έντυπο αναφέρει ότι η Μελάνια πληρώθηκε από τους Log Cabin, αλλά παραμένει μυστήριο ποιος έκοψε την επιταγή. Η οργάνωση αρνήθηκε πως έδωσε τα χρήματα και η οικονομική φόρμα δεν έδινε περισσότερες πληροφορίες για το πηγή πληρωμής.

Τα αρχεία δείχνουν ότι η Μελάνια Τραμπ πληρώθηκε επίσης 250.000 δολάρια για μια εκδήλωση των Ρεπουμπλικανών στο Log Cabin τον Δεκέμβριο του 2022, και πήρε αντίστοιχα ποσά για άλλες δύο ομιλίες της εκείνο τον μήνα. Επίσης, πληρώθηκε με 155.000 δολάρια από έναν οργανισμό ευθυγραμμισμένο με τον Τραμπ – που ονομάζεται Make America Great Again, Again – για μια ομιλία που έδωσε στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι πηγές την υπερασπίστηκαν, λέγοντας ότι «είναι δικαίωμά της να αποφασίσει πώς θα περάσει το χρόνο της και να πληρωθεί για το χρόνο της».

Σχετικά Άρθρα