Κακλαμάνης: “Η ερώτηση των 11 δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά να την ξυπνήσει”

 Κακλαμάνης: “Η ερώτηση των 11  δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση, αλλά να την ξυπνήσει”

«Για κανένα λόγο η ερώτηση μας δεν είχε στόχο να προκαλέσει πρόβλημα στην κυβέρνηση» είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Talk Radio 98,9 by Alpha. Η ερώτηση είπε ο βουλευτής της ΝΔ, και πρώην πρόεδρος της Βουλής «είχε δυο στοχεύσεις αφενός να «ξυπνήσει» την κυβέρνηση και να δει με διαφορετική ματιά μεγάλα κοινωνικά θέματα και αφετέρου μήνυμα προς τους υπουργούς ότι η τακτική να φέρνουν τα νομοσχέδια χωρίς οι βουλευτές να έχουν λόγο στην συνδιαμόρφωση πρέπει να αλλάξει» υπογράμμισε ο κ. Κακλαμάνης.

Με αφορμή την ερώτηση, πάντως όπως είπε ο κ. Κακλαμάνης ξεκίνησε η ενημέρωση απο τους υπουργούς και τόνισε την ενημέρωση των βουλευτών, από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε πως ένα πάγιο αίτημα των βουλευτών της ΝΔ επιτέλους έγινε πράξη και αφορά στη σύνταξη αναπηρίας , καθώς υπεγράφη η υπουργική απόφαση με την οποία προβλέπεται πως για μόνιμες και μη αναστρέψιμες ασθένειες ο πολίτης θα περνά άπαξ από τα ΚΕΠΑ και θα πιστοποιείται η σύνταξη του.

Τέλος ο κ. Κακλαμάνης είπε πως ο ένας μετά τον άλλο οι υπουργοί οργανώνουν ενημέρωση των βουλευτών για τα επικείμενα νομοσχέδια όπως οι κ.κ Γεωργιάδης, Θεοδωρικάκος, Ζαχαράκη, ενώ δεν θα λείψουν και τα γεύματα εργασίας.

Σχετικά Άρθρα