Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στην Μεταμόρφωση

 Άγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων στην Μεταμόρφωση

Nέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων έγινε την Κυριακή. Στη Μεταμόρφωση το θύμα ηλικίας 16 ετών έκλεισε ραντεβού με συνομήλικό του για να λύσουν τις διαφορές τους και τότε ο δράστης του επιτέθηκε άγρια με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 8 το βράδυ στις (22/09/24), στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Λ. Τατοΐου, στη Μεταμόρφωση, ο κατηγορούμενος, έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού με τον μαθητή, προκειμένου να λύσουν διαφορές που είχαν μεταξύ τους, του επιτέθηκε με γροθιές στο κεφάλι και στα πλευρά, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε συνοδεία του πατέρα του στο νοσοκομείο «ΜΗΤΕΡΑ» για τη λήψη πρώτων βοηθειών. Από το Τ.Α. Μεταμόρφωσης, έλαβαν καταθέσεις από τον πατέρα του θύματος και από τον φίλο του, ο οποίος ήταν παρών.

Αστυνομικοί του Τ.Α. Μεταμόρφωσης, μετέβησαν στο ΕΠΑΛ όπου είναι μαθητής ο δράστης, τον βρήκαν στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (23/09/2024), τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου αναζητούνται να συλληφθούν οι γονείς του για παράβαση του άρθρου 360 Π.Κ. «Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου».

Σχετικά Άρθρα