Η Διαμαντοπούλου προτείνει συνεργασία στον Γερουλάνο- Αν κερδίσω γιατί να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ;

 Η Διαμαντοπούλου προτείνει συνεργασία στον Γερουλάνο- Αν κερδίσω γιατί να μην είναι επικεφαλής της ΚΟ;

Η Άννα Διαμαντοπούλου, σε περίπτωση που κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε συνεργασία με τον Παύλο Γερουλάνο, αναγνωρίζοντας την εμπειρία και τις ικανότητές του. Από την πλευρά του, ο Παύλος Γερουλάνος έχει υποστηρίξει ότι ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα πρέπει να είναι βουλευτής, τονίζοντας τη σημασία της κοινοβουλευτικής παρουσίας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι δηλώσεις αυτές υποδεικνύουν πιθανή συνεργασία ανάμεσα στα δύο στελέχη, ενόψει των εσωκομματικών εξελίξεων.

«Αν εγώ κερδίσω και ο κ. Γερουλάνος- που από τα συμφραζόμενά του λέει ότι είναι ένας εξαιρετικά επαρκής κοινοβουλευτικός- γιατί να μη συνεργαστούμε; Να είμαι εγώ πρόεδρος και αυτός επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας», απάντησε η Άννα Διαμαντοπούλου όταν ρωτήθηκε σχετικά.

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε πως η ίδια έχει τη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική εμπειρία από όλους τους υποψήφιους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

«Η κοινοβουλευτική ζωή δεν είναι μόνο ρητορική απέναντι στον Μητσοτάκη ή οποιονδήποτε. Είναι στρατηγική, θέσεις, πώς παρατάσσεις δυνάμεις και σε αυτό νομίζω έχω πολύ μεγάλη εμπειρία», συμπλήρωσε.

Όσο για το αν θα κάνει «στροφή» προς τα Δεξιά το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση εκλογής της, τόνισε: «Η Διαμαντοπούλου 12 χρόνια δεν έχει πάει πουθενά. Ούτε άλλο κόμμα έκανε, ούτε πουθενά πήγε. Η μόνη συνεργασία ήταν η υποψηφιότητα στον ΟΟΣΑ (…). Όλο αυτό το παραμύθι που συνεχίζεται, από ένα σημείο και μετά δεν μπορώ παρά να το προσλάβω ως μία επίθεση λόγω εκλογών».

Σχετικά Άρθρα