Φαράγγι Σαμαριάς: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τουρίστριας

 Φαράγγι Σαμαριάς: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της τουρίστριας

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραγικό θάνατο της 33χρονης τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς την περασμένη Τρίτη. Όπως προκύπτει από το πόρισμα, η άτυχη γυναίκα κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή γυναίκα υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία, τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου».

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορές μαρτύρων, ότι η 33χρονη έχασε τη ζωή της, όταν, το ξύλινο γεφυράκι στο οποίο βρίσκονταν, υποχώρησε, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα από τα κοφτερά ξύλα.

Τουρίστες που ήταν στο φαράγγι της Σαμαριάς ανέφεραν πως είδαν κόσμο να φροντίζει το τραύμα της γυναίκας, δένοντας το με ρούχα. «Πέρασα από τη γυναίκα που ήταν αναίσθητη και την φρόντιζαν μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Είδα ότι το πόδι της ήταν γεμάτο αίμα και της είχαν δέσει το τραύμα με κάτι ρούχα».

Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε στο MEGA. «Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στην διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα.Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή κι εμείς μετά που περάσαμε ήταν δύσκολο και για μας».

Σχετικά Άρθρα