Έκπληκτος ο Σαλμάς με την πρόταση Μητσοτάκη για διαγραφή- Αντί να εγκαλεί την Μενδώνη, παραπέμπει εμένα

 Έκπληκτος ο Σαλμάς με την πρόταση Μητσοτάκη για διαγραφή- Αντί να εγκαλεί την Μενδώνη, παραπέμπει εμένα

Η συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου θα συζητηθεί η παραπομπή του Μάριου Σαλμά. Το κύριο θέμα της συνεδρίασης θα είναι η πιθανή διαγραφή του από τη «γαλάζια» Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Πάντως, ο βουλευτής δηλώνει έκπληκτος από την απόφαση του πρωθυπουργού, που ήρθε μετά τις καταγγελίες που έκανε ο κ. Σαλμάς για φωτογραφικούς διαγωνισμούς κυλικείων σε αρχαιολογικούς χώρους: Συγκεκριμένα, μιλώντας στο OPEN, συνεργάτες του κ. Σαλμά ανέφεραν πως «η έκπληξη είναι ότι, ο πρωθυπουργός αντί να εγκαλεί την κα Μενδώνη για το γεγονός ότι δεν απάντησε, παραπέμπει για διαγραφή τον κ. Σαλμά».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, όταν ο βουλευτής κάλεσε τον κ. Τραγάκη και ζήτησε να μάθει το λόγο της διαγραφής του, δεν έλαβε απάντηση, με συνεργάτες του να συνεχίζουν:

«Όπως έχει συνταγματική υποχρέωση κάθε βουλευτής να ασκεί έλεγχο, ο κ. Σαλμάς κατήγγειλε φωτογραφικό διαγωνισμό και κατέθεσε σχετική ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στις 23 Ιουλίου. Η υπουργός Πολιτισμού ουδέποτε απάντησε. Συνεπώς, ψεύδονται όσοι ισχυρίζονται και διαρρέουν ότι η υπουργός απάντησε και κατέθεσε τα έγγραφα που της ζητήθηκαν στη Βουλή».

Σχετικά Άρθρα