Ακρίτα: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου, αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι- Στηρίζω Κασσελάκη αλλά…

 Ακρίτα: Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου, αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι- Στηρίζω Κασσελάκη αλλά…

Νέα δήλωση έκανε την Κυριακή (22/09) η Έλενα Ακρίτα, εξηγώντας γιατί έστειλε την επιστολή παραίτησής της από την κοινοβουλευτική έδρα στον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, αντί για τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα. Τόνισε χαρακτηριστικά: «Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου, αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι», υπογραμμίζοντας την πολιτική της θέση και στάση.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή της στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα ανέφερε: «Κύριε Άγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο. Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος. Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιόπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησής μου».

Ακόμα, η Έλενα Ακρίτα πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι. Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (και αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γίνω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο. Εγκάρδιους χαιρετισμούς!».

Σχετικά Άρθρα