Κομοτηνή: Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα στο ψωμάκι του σχολικού γεύματος (εικόνες)

 Κομοτηνή: Μαθήτρια βρήκε κατσαρίδα στο ψωμάκι του σχολικού γεύματος (εικόνες)

Ένα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε σε σχολείο της Κομοτηνής, όταν μαθήτρια βρήκε μια νεκρή κατσαρίδα εγκλωβισμένη σε συσκευασία ψωμιού που προοριζόταν για τα σχολικά γεύματα. Η μητέρα της μαθήτριας κατήγγειλε το περιστατικό, αποστέλλοντας φωτογραφίες της κλειστής και ανοιχτής συσκευασίας για επιβεβαίωση του συμβάντος. Η καταγγελία αυτή έχει προκαλέσει ανησυχία σχετικά με την ποιότητα και την ασφάλεια των σχολικών γευμάτων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xronos.gr, η μαθήτρια εντόπισε την κατσαρίδα στη συσκευασία του ψωμιού, το γεύμα περιλάμβανε επίσης φέτα και αρακά με πατάτες σε άλλες συσκευασίες. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε άλλο αντίστοιχο περιστατικό στη διανομή των σχολικών γευμάτων.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία σοβαρή παραβίαση των συνθηκών υγιεινής που βαρύνει την ανάδοχο εταιρία και όχι τη σχολική μονάδα. Ο Δήμος Κομοτηνής καλείται άμεσα να ενεργήσει κατάλληλα προς την προμηθεύτρια εταιρία, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα, η υγιεινή και η ασφάλεια των σχολικών γευμάτων που καταναλώνουν μαθητές.

Σχετικά Άρθρα