Καταλήγουν στα δικαστήρια Τζάκρη-Ραγκούσης- Νέα σφοδρή αντιπαράθεση και απειλές για μηνύσεις

 Καταλήγουν στα δικαστήρια Τζάκρη-Ραγκούσης- Νέα σφοδρή αντιπαράθεση και απειλές για μηνύσεις

Στα Δικαστήρια οδηγείται όπως όλα δείχνουν η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Γιάννη Ραγκούση για την υπόθεση bullying την οποία άνοιξε με δηλώσεις της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Τζάκρη μετά την ένταση στην πρόσφατη Πολιτική Γραμματεία και την αντιπαράθεση σε υψηλούς τόνους με τον Γιάννη Ραγκούση για το θέμα σήμερα ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κάτι που έχει δηλώσει ότι θα πράξει και ο κ. Ραγκούσης.

Η κ. Τζάκρη σήμερα Σάββατο μιλώντας στο MEGA υπογράμμισε: «Θα καταθέσω μήνυση εναντίον του, αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη» διότι «παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου».

Απαντώντας με ανακοίνωση ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως αυτό που θα πρέπει να απασχολεί την κ. Τζάκρη είναι “το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων” ενώ έχει ήδη καταγγείλει διασπάθιση δημόσιου χρήματος από την πλευρά Τζάκρη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Ιδού λοιπόν η ποινικοποίηση της εσωκομματικής αντιπαράθεσης, το ανώτατο στάδιο του τραμπισμού στην Ελλάδα, από την υπέρτατη πολιτική εκπρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Η κ.Τζάκρη λοιπόν, όντως θα προσέλθει στην Ευελπίδων ως εναγόμενη υπογραμμίζω, για τις απρόκλητες, δημόσιες, συκοφαντικές, προσωπικές επιθέσεις της εναντίον μου.

Αυτό που θα πρέπει να την απασχολεί όμως, είναι είναι το πως θα απέλθει από την Ευελπίδων …“.

Σχετικά Άρθρα